Gezondere praktijkpopulatie!

Huisartsenpraktijk bij de Molen is een opleidingspraktijk voor doktersassistenten, Phycicians Asssistents (P.A.)  en  huisartsen in opleiding. Dat wordt je niet zomaar. Daarvoor moeten we jaarlijks bewijzen dat Wij hoogwaardige kwalitatieve zorg levert en voldoen aan alle kwaliteitsrichtlijnen van de beroepsgroep, Het Nederlands Huisartsen Genootschap. WE moeten immers het goede voorbeeld geven.

Voor de patiënten zijn deze richtlijnen niet altijd even duidelijk. Misschien zelfs wel lastig; maar het volgen van deze richtlijnen verbetert wel de kwaliteit van zorg. Mensen blijven gezonder! Aangezien wij al 22 jaar aan al deze, richtlijnen voldoen hebben wij een samenwerking met  de Erasmusuniversiteit en de Hogeschool in Rottterdam. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf voor doktersassistenten. 

Nicole Zengerink is al 22 jaar opleider.

Een huisarts-in-opleiding is al basisarts en specialiseert zich tot huisarts. Dit is een 3 jarige opleiding.

Een Phycisian Assistnet is iemand die al jaren heeft gewerkt in de gezondheidszorg na een HBO opleiding en zich omschoolt tot HBO-basisarts en hebben dan de titel P.A. 

 Als u belt voor een afspraak dan kunt u dus ook een afspraak aangeboden krijgen bij de huisarts-in-opleiding of bij de phycisian assistent.. Deze werkt altijd onder supervisie van uw huisarts. Alle hun spreekuurcontacten worden nabesproken. Soms doen de huisarts en de huisarts-in-opleiding en of de P.A. gezamenlijk spreekuur.

Het kan zijn dat u gevraagd wordt om toestemming te geven voor een videopname van het gesprek. Deze videopname wordt alleen gebruikt voor communicatievaardigheden.

Contact

Spoednummer 078 - 674 2111
 

Huisartsenpraktijk Bij De Molen

Medisch Centrum Strijen, Molenstraat 23
3291 EE Strijen
Telefoon:
078 - 674 3684
www.bijdemolen.com
Routebeschrijving >