Reizigersvaccinatie

Voor reizigersinformatyie kunt u terecht bij: 

 Dr. ter Meulen, huisartsenpraktijk Trigoon in SGravendeel

Dr. ter Meulen, huisartsenpraktijk Trigoon in SGravendeel is erkend reisvaccinatie-arts. Huisartsenprakrijk Trigoon is een erkend centrum voor het toedienen van een "gele koorts vaccin." 
Voor een reisadvies kunt u een intakeformulier ophalen bij de assistente van  huisartsenpraktijk Trigoon in S'Gravendeel aan de balie,of hier downloaden/online invullen. Deze kunt u thuis rustig invullen en daarna weer afgeven aan de assistente, zo mogelijk samen met ( een kopie van) uw vaccinatieboekje. U wordt dan binnen een week teruggebeld.

Op dit formulier kunt u o.a. opschrijven hoe lang u weg gaat en naar welk gebied u gaat. Ook is het dan van belang dat u op dit formulier aangeeft welke vaccinaties u in het verleden heeft gehad. Dan kunnen wij u goed adviseren over welke vaccinaties u nodig heeft. 
Doordat reizen een leuke gebeurtenis is en u daar zelf voor kiest heeft de ziektekostenverzekeraar besloten dat dit niet vergoed wordt. Bij sommige verzekeringen wordt wel een gedeelte vergoed. Hiervoor kunt u zelf contact opnemen met uw verzekering. Aan het laten opstellen van het reisadvies en het toedienen van de vaccinaties zijn kosten verbonden. Deze staan vermeld op het intake formulier.
De kosten van de medicatie ( injecties en/of malariatabletten) moeten aan de apotheek worden vergoed . Praktijk Trigoon is geabonneerd op het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering)
Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en informatie.

Contact

Spoednummer 078 - 674 2111
 

Huisartsenpraktijk Bij De Molen

Medisch Centrum Strijen, Molenstraat 23
3291 EE Strijen
Telefoon:
078 - 674 3684
www.bijdemolen.com
Routebeschrijving >